این خوراک، غذایی هندی است که با ادویه های مختلف مزه دار شده و طعم کاری آن غالبتر است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کاری لوبیا آشنا میشوید.
مواد لازم برای 2 نفر
سیر 1 تا 2 حبه، رنده شده
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری رنده شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز 1 عدد متوسط، ریز شده
کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیا پخته* 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی تازه 2 عدد متوسط و رنده شده
گوجه فرنگی تازه 2 عدد، بدون پوست و خرد شده
* به دلخواه از لوبیا قرمز نیز میتوان استفاده کرد
طرز تهیه
مرحله 1 - کمی روغن در تابه ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس سیر، زنجفیل و رب گوجه را اضافه کرده و بعد از چند دور هم زدن، رنده گوجه را نیز اضافه کنید.
مرحله 2 - لوبیا، گوجه خرد شده، کاری، زیره، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد با هم مزه دار شده و غلیظ شوند. (در صورت نیاز کمی آب میتوان اضافه کرد)
مرحله 3 - خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمایید.