مواد لازم
سینه مرغ =دو عدد
پنیر پارمسان= 200 گرم
روغن مایع = 100 گرم
آرد گندم= نصف پیمانه
سس کچاپ= 50 گرم
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را با بیفتککوب به مقدار کم میکوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. حدود 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آنگاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین میکنیم.