ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 10 آذر 1390     |     کد : 29126

خوراک پارمسان

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود.

مواد لازم

سینه مرغ =دو عدد
پنیر پارمسان= 200 گرم
روغن مایع = 100 گرم
آرد گندم= نصف پیمانه
سس کچاپ= 50 گرم
نمک و فلفل= به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک‌کوب به مقدار کم می‌‌کوبیم و در نمک، فلفل و آرد گندم می‌‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی شود. سپس پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم. حدود 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن‌گاه از فر خارج کرده و با سس کچاپ تزئین می‌کنیم.


نوشته شده در   پنجشنبه 10 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode