ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 23 آبان 1390     |     کد : 28281

کیک بیسکویت با کرم پنیر

ابتدا تخم مرغ،شکر،شیر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس بیسکویت نرم شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید.

مواد لازم

بیسکویت ساده نرم شده=2 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ=3 عدد
شکر=1/2 لیوان
شیر=1/2 لیوان
وانیل=کمی
مواد لازم برای کرم:
شکر=1 استکان
شیرخشک=1 استکان
خامه=1/2 لیوان
پنیر کیبی=3 عدد

طرز تهیه

1.ابتدا تخم مرغ،شکر،شیر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس بیسکویت نرم شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید.

2.مواد را در قالب کیکی که چرب کرده و کمی هم آرد پاشیده اید ریخته سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد. برای اطمینان از پخت کیک میتوانید چنگالی را در کیک فرو کنید و در صورت نچسبیدن خمیر به کیک؛کیک شما آماده میباشد.

3.برای تهیه کرم تمام مواد را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کرده روی کیک بریزید.

4.برای تزئین کیک می توانید کمی از کرم کیک را کنار گذاشته با پودر کاکائو مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 23 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode