ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 10 آبان 1390     |     کد : 27687

کوفته روسي

گوشت را با پیاز سرخ شده و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود.

کوفته روسی



مواد لازم

سیب زمینی پخته : 300 گرم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز سرخ کرده : 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ آب پز : 3عدد
گشنیز و جعفری خورد شده : 150 گرم
رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
زرشک :1قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام: 1عدد
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
آرد سوخاری، گردو، زعفران :به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را با پیاز سرخ شده و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود.

سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را نیز به مواد اضافه می کنیم.

در آخر سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و کل مواد را ورز می دهیم. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر داشته و وسط آن را گود می کنیم، وکمی زرشک و گردو داخل آن می ریزیم و کوفته را به شکل گرد در می آوریم.

-کوفته ها را داخل تخم مرغ خام و سپس در آرد سوخاری می غلتانیم.

کوفته ها را به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا خودشان را بگیرند تا به هنگام سرخ کردن وا نروند.

کوفته ها را در روغن داغ، سرخ می کنیم و با سس قرمز و گوجه سرو می کنیم.


نوشته شده در   سه شنبه 10 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode