مواد لازم
لپه : نصف پیمانه
سویا : 1 پیمانه
خرده برنج : نصف پیمانه
عدس : نصف پیمانه
سبزی آش : 1 کیلوگرم
نعناع و جعفری : 200 گرم
روغن زیتون : به میزان لازم
آب : به میزان لازم
نمک وزردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه
لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.
نکته
این طریقه ی پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.