مواد لازم
بلغور گندم ریز= ۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خردشده= ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خردشده=۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده= ۵ عدد
پیاز کوچک خردشده=۲عدد (۲۰۰گرم)
پیازچه خردشده= ۲عدد
روغن زیتون تصفیه نشده= ۱/۴ پیمانه
آبلیموی تازه= ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.
نکته
۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.