ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 22 مهر 1390     |     کد : 26787

سالاد لبنانی

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود.

مواد لازم

بلغور گندم ریز= ۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خردشده= ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خردشده=۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خردشده= ۵ عدد
پیاز کوچک خردشده=۲عدد (۲۰۰گرم)
پیازچه خردشده= ۲عدد
روغن زیتون تصفیه نشده= ۱/۴ پیمانه
آبلیموی تازه= ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم

طرز تهیه

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملا گرفته شود. آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم. چند دقیقه قبل از سرو، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه می کنیم.

نکته

۱) این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.


نوشته شده در   جمعه 22 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode