ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 مهر 1390     |     کد : 26263

پیراشکی کرم دار

ابتدا شیر را روی حرارت گرم میکنیم به حدی که انگشتتان را نسوزاند.

مواد لازم خمیر پیراشکی

آرد حدود 500گرم
کره ذوب شد 75 گرم
تخم مرغ 2عدد
وانیل یک چهارم قاشق چاییخوری
شکر 100گرم
مایه خمیر ترش فوری 2قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
نمک یک پنس

مواد لازم کرم پیراشکی

آرد سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
آب یک و یک دوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چاییخوری
کره 10گرم

طرز تهیه خمیر

ابتدا شیر را روی حرارت گرم میکنیم به حدی که انگشتتان را نسوزاند.
مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده
و شیر را به آن اضافه میکنیم رو کاسه را میپوشانیم و اجازه میدهیم تا خمیر مایه پف کند.
در یک کاسه دیگرتخم مرغ را با وانیل و مابقی شکرو کره با همزن دستی میزنیم تا
مواد یکدست شود.
نمک را به آرد اضافه کرده و الک میکنیم.
مواد تخم مرغی را به مایه خمیر اضافه کرد و آرد به مراتب می افزاییم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. روی خمیر پوشانده ومیگذاریم یک ساعت استراحت کند .
بهد از زمان استراحت خمیر را خوب ورز میدهیم و روی میز کار پهن میکنیم .
خمیر را با قالی دلخواه قالب زده و دوباره به مدت 20 دقیقه روی آنها را میپوشانیم .
بعد از زمان استراحت دوم خمیر را در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه کرم

ابتدا شکر و آرد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده وشیر را اضافه میکنیمو باهمزن دستی مخلوط کرده تا یکدست شود.
سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده تا آرام آرام غلیظ شود
سپس وانیل و کره را اضافه کرده ومرتب با قاشق چوبی بهم میزنیم تا مزه خامی آرد از بین برو . کرم را کنار میگذاریم تا سرد شود.

وقتی پیراشکی ها سرد شد به وسیله چاقو از وشط برش میزنیم به صورتی که دو تکه از هم جدا نشوند. و وسط هر کدام به میزان دلخواه از کرم میگذاریم ...


نوشته شده در   سه شنبه 12 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode