موارد لازم
2 ليوان آب
2 ليوان شكر
گلاب 1/4 ليوان
150 گرم نودل برنجي
طرز تهيه
مواد رو با هم مخلوط كنيد . واسه اينكه اينكار راحتتر انجام بشه از آب جوش استفاده كنيد بعد بذاريد اين محلول سرد بشه. بعد از سرد شدن اين شربت رو در فريزر بذاريد تا كاملا ببنده.البته بايد به حد يخ در بهشت برسه نه اينكه مثل سنگ بشه چون قاطي كردن رشته ها توش سخته.براي رشته از نودلهاي برنجي چيني مي تونيد استفاده كنيد. همونا كه چيني و تايلنديش همه جا هست . براي اين مقدار شربت از 150 گرم نودل استفاده مي كنيم. نكته مهمش اينجاست كه درسته كه روي اين نودلها يا رشته چيني برنجي نوشته 3 دقيقه زمان پخت, اما مهم نيست و نودلها رو 15 تا 20 دقيقه بجوشونيد. بعد آبكشي كنيد و روش آب سرد بگيريد تا كاملا سرد بشه .سپس با يخ در بهشت مخلوط كنيد. اگه ديديد كه يخ در بهشت شما خيلي آبكي شد ,دوباره بذاريد تو فريزر .و سپس به هم هم بزنيد . وقتي به غلظت مورد نظر رسيد با آبليمو و در صورت در دسترس بودن شربت آلبالو ميل بفرماييد.