ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 7 شهريور 1390     |     کد : 24641

گوشفيل

دو ليوان شكر را در يك ليوان آب حل كرده به همراه كمي وانيل، هل، زعفران( در صورت تمايل) و گلاب بگذاريد روي شعله تا به جوش آيد و آنقدر بجوشد تا قوام يابد سپس شربت به دست آمده را كنار بگذاريد تا خوب سرد شود.

مواد لازم

تخم مرغ : 1عدد
شير :نصف فنجان
شربت :2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
ماست :1 قاشق غذاخوري
روغن جامد يا كره:2 قاشق غذا خوري
آرد :به ميزان لازم تا خمير به دست نچسبد
هل، وانيل، گلاب : به ميزان لازم


طرز تهيه ي شربت گوشفيل

دو ليوان شكر را در يك ليوان آب حل كرده به همراه كمي وانيل، هل، زعفران( در صورت تمايل) و گلاب بگذاريد روي شعله تا به جوش آيد و آنقدر بجوشد تا قوام يابد سپس شربت به دست آمده را كنار بگذاريد تا خوب سرد شود.

طرز تهيه خمير و پخت گوشفيل

تخم مرغ، شير و روغن را با هم مخلوط كنيد، سپس ماست و دو قاشق شربت و بيكينگ پودر را اضافه كنيد و در آخر به آرامي آرد را اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد و با دست ورز دهيد .زماني كه خميرديگر به دست نچسبيد آرد كافيست.يك تا دو ساعت خمير را كنار بگذاريد سپس با وردنه آن را صاف كرده يا لوزي لوزي ببريد كه مي توانيد وسط لوزيها را نيز جمع كنيد يا همينطور ساده در ظرف گودي كه روغن مايع در آن ريخته و خوب داغ شده است بيندازيد، وقتي طلايي شد با كفگير آن را خارج كرده و در صافي بيندازيد تا خوب روغن آن گرفته شود سپس در شربت سرد بيندازيد و باز درصافي ديگري انداخته تا شيره هاي اضافي آن نيز گرفته شود.مي توانيد خمير را نيز با قالبهاي ستاره اي يا گل نيز شكل دهيد.


نوشته شده در   دوشنبه 7 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode