مرغ تندوري يكي از مشهورترين غذاهاي هندي است كه در اكثر نقاط دنيا طرفداران زيادي دارد و تهيه آن نسبتا آسان ميباشد. البته اگر عاشق غذاهاي تند هستيد و معده خودتان و خانوادهتان به آن سازگار بود اين مرغ تندوري را ميل كنيد.
مواد اوليه:
ران مرغ متوسط هشت عدد
ماست كمچرب دو پيمانه
سير لهشده سه حبه
پودر زيره يك قاشق غذاخوري
پودر هل و دارچين و زعفران ساييده شده و نمك و فلفل قرمز از هر كدام نصف قاشق چايخوري
پودر زنجبيل يا زنجبيل تازه آسيابشده يك قاشق چايخوري
طرزتهيه:
ابتدا ماست و تمامي ادويهها را در يك كاسه بزرگ چيني يا استيل مخلوط ميكنيم. پوست و چربيهاي اضافي مرغ را گرفته، ساق و انتهاي ران مرغ را از هم جدا كرده با چاقو شكافهاي كوچكي در اطراف گوشت مرغ ايجاد ميكنيم. تكههاي مرغ را با مخلوط ادويه و ماست خوب ورز داده و آنها را با سلفون بسته و در يخچال به مدت 12 الي 18 ساعت ميگذاريم تا بماند.
تكههاي مرغ را مانند جوجهكباب به سيخ زده و برروي ذغال ميپزيم، يا اينكه آنها را داخل سني فر چيده و چند قاشق روغن در اطراف و روي مرغها ميريزيم و سيني را داخل فر داغ با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 40 دقيقه قرار ميدهيم تا كاملا مغز پخت و سرخ شود.
حال مرغها را داخل ديس چيده و اطراف آن را با سبزيجات و ليمو تزيين كنيد. در صورت تمايل ميتوان كمي سسكچاپ بر روي مرغهاي تندوري ريخت.