مواد لازم
گوشت گوسفندي=200 گرم
جو پرك= 1/4 بسته
شير =1/2 ليوان
چهار مغز =1قاشق غذا خوري
كره =50 گرم
نمك= خيلي كم
طرز تهيه
ابتدا گوشت را 1ساعت آب پز مي كنيم و بعد جو پرك را كه در شير خيس كرديم اظافه مي كنيم و مي گذاريم آرام بپزد و بعد چهار مغز را آسياب(ميكس) كرده و اضافه مي كنيم و در آخر نمك را اضافه مي كنيم و قتي از پخت مطمين شديم تمتم مواد را ميكس يا در غذا ساز مي ريزم تا يك دست شود بعد آن را در ظرفريخته و كره را روي آن مي ريزيم.
نكته
بعد از ميكس حليم نبايد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم چون ته مي گيرد.
حليم را در زمستان با گندم و در تابستان با جو درست كنيد.
به جاي گوشت گوسفلند مي توان از مرغ استفاده كرد.