ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 مرداد 1390     |     کد : 23842

خورش باميه به سبك جنوبي

اگر هوس يك غذاي تابستاني و تند و تيز كرده‌ايد اين خورش را امتحان كنيد.

اگر هوس يك غذاي تابستاني و تند و تيز كرده‌ايد اين خورش را امتحان كنيد.

مواد لازم براي شش نفر


باميه ريز يك و نيم كيلوگرم
گوشت خورشي 500 گرم

گوجه فرنگي يك كيلو (يا رب گوجه فرنگي؛ 3 قاشق غذاخوري)

تمبر هندي 300 گرم (يك بسته)

پياز بزرگ 2 عدد

سير يك بوته

زردچوبه 2 قاشق مرباخوري

ادويه يك قاشق مرباخوري

فلفل يك دوم قاشق مرباخوري

روغن مايع به مقدار لازم



روش تهيه

1- ابتدا تمبر هندي را در كاسه مناسب ريخته، روي آن آب كتري سرد شده بريزيد؛ آن را بار گذاشته و اجازه دهيد تا خيس بخورد.سپس پيازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالي خرد كنيد. گوشت خرد شده را هم بشوييد و داخل سبدي بريزيد و اجازه دهيد تا آب اضافي آن خارج شود. در اين فاصله بوته‌ي سير را داخل كاسه‌اي حاوي آب سرد خيس كنيد.



2- در يك قابلمه‌ي مناسب مقداري روغن ريخته و روي حرارت قرار دهيد. بعد از داغ شدن روغن، پياز را داخل روغن ريخته و اجازه دهيد تا طلايي شود. حالا زرد چوبه را به آن اضافه كرده و بعد از تفت دادن، تكه‌هاي گوشت را بيندازيد و همراه با پياز تفت دهيد.

3- سيرها را پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادويه توسط هاون بكوبيد و سپس آن را داخل گوشت در حال سرخ شدن بريزيد و با آن تفت دهيد. حالا گوجه فرنگي‌ها را رنده كرده، داخل قابلمه بيفزاييد تا همراه گوشت كمي سرخ شوند. بعد يك ليوان آب جوشيده سرد شده را داخل قابلمه بريزيد، در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا گوشت پخته شود.

اگر مي‌خواهيد از رب استفاده كنيد، ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داده و سپس يك و نيم ليوان آب اضافه كنيد.

4- در اين فاصله باميه‌ها را شسته و براي آن كه له نشود، آن‌ها را به صورت كله قندي برش دهيد. بعد از آن كه گوشت پخته شد، باميه‌ها را داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا همراه گوشت و سير و پياز و گوجه فرنگي يا رب كمي بپزد.

5- در مراحل آخر پخت، تمبر هندي را از صافي عبور دهيد و شيره‌ي صاف شده را داخل قابلمه بريزيد و بعد از آن كه خورش جا افتاد، شعله را خاموش كنيد.

نكته

نكته 1: با توجه به اين كه تمبر هندي شور است از صاف كردن نمك در مرحله‌ي اول پخت جلوگيري كنيد.

نكته 2: از تمبر هندي‌اي استفاده كنيد كه رنگ آن روشن باشد در غير اين صورت رنگ خورش تيره مي‌شود.

نكته 3: اين خورش نبايد خيلي آبكي باشد؛ پس، از اضافه كردن آب زياد خودداري كنيد.


نوشته شده در   شنبه 22 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode