ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 مرداد 1390     |     کد : 23573

كباب هندي

گوشت و پياز را يك در ميان به سيخ چوبي بكشيد و نمك و فلفل بپاشيد . كره را در قابلمه روي شعله ي ملايم داغ كنيد و پياز خرد كرده را در آن تفت بدهيد تا طلايي شود . زردچوبه ، فلفل سير و زنجبيل را اضافه كنيد و يك چرخ بدهيد .

مواد لازم

گوشت گوسفند 1 كيلو
پياز نقلي 10 تا 15 عدد
پياز ساطوري 1عدد
سير كوبيده 1 حبه
ماست 1پيمانه
زنجبيل نصف قاشق چايخوري
كره 150 گرم
زردچوبه 1قاشق مرباخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه

گوشت و پياز را يك در ميان به سيخ چوبي بكشيد و نمك و فلفل بپاشيد . كره را در قابلمه روي شعله ي ملايم داغ كنيد و پياز خرد كرده را در آن تفت بدهيد تا طلايي شود . زردچوبه ، فلفل سير و زنجبيل را اضافه كنيد و يك چرخ بدهيد .

سيخ هاي كباب را در قابلمه كنار هم بگذاريد و چند دور در كره بغلتانيد تا سرخ شود . ماست را بزنيد و روي كباب بريزيد . در قابلمه را ببنديد و 1-2 ساعت به آرامي بپزيد تا گوشت نرم شود . سر بزنيد ، هرگاه لازم باشد كمي آب جوش اضافه كنيد . در پايان پخت كباب بايد به روغن بنشيند .
كباب را با سيخ در ديس بچينيد و با نان و چلو ساده يا كته بر سر سفره ي سحرتان بگذاريد .


نوشته شده در   يکشنبه 16 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode