ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 15 مرداد 1390     |     کد : 23506

ترشي انبه‌ي كال

انبه را پوست مي‌كنيم و بعد چهار قسمت مي‌كنيم.

مواد لازم

انبه 8 عدد

شكر دو قاشق غذاخوري

سركه دو ليوان

فلفل قرمز هندي 7 تا 8 عدد

تخم گشنيز آسياب شده دو قاشق غذاخوري

گلپر آسياب شده يك قاشق غذاخوري

سياه دانه مقداري

زردچوبه و نمك به مقدار لازم

سير مقداري

طرز تهيه :

انبه را پوست مي‌كنيم و بعد چهار قسمت مي‌كنيم.

هسته انبه را خارج مي‌كنيم. آن‌را مثل سيب زميني خلال مي‌كنيم.

كمي زردچوبه و نمك روي آن مي‌ريزيم و خوب با دست مخلوط مي‌كنيم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد مي‌گذاريم حدود 24 ساعت در آفتاب تا كمي خشك شود.

سركه را با شكر و يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه روي گاز مي‌جوشانيم و مي‌گذاريم كمي خنك شود.

سير را هم رنده و يا ريز خرد مي‌كنيم.

بعد ابتدا يك رديف انبه مي‌چينيم و كمي گلپر و سياه دانه و تخم گشنيز آسياب شده و يكي دو تا فلفل قرمز هندي و مقداري سير رنده شده روي آن مي‌ريزيم و مجدداً انبه و بقيه مواد را لايه لايه مي‌ريزم تا شيشه پُر شود.

در نهايت سركه را روي مواد مي‌ريزيم و درب شيشه را محكم مي‌بنديم و مي‌گذاريم يك هفته‌اي كمي نرم شود و در نهايت در يخچال از آن نگهداري مي‌كنيم.

يك روش ديگر كه اهل جنوب خيلي از آن استفاده مي‌كنند اين است كه انبه‌ها را با پوست چهارقاچ مي‌كنند؛ البته به صورتي كه تكه‌هاي انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد، روي آن نمك مي‌پاشند و حدود يك روز در آفتاب با حبه‌هاي سير درسته مي‌گذارند بماند و سپس با سركه و كمي ادويه ترشي را آماده مي‌كنند.

اين ترشي به سبزي مي‌زند. تلخي هسته بعد از مدتي از بين مي‌رود و قابل خوردن است.


نوشته شده در   شنبه 15 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode