ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 10 مرداد 1390     |     کد : 23266

ماكاروني كانلوني

اول ماكاروني رو توي آب ميپزيم! به آب روغن و نمك هم اضافه كنيد!) و نذاريد ماكاروني زياد نرم شه:پياز رو خرد كرده و سير رو هم رنده كنيد و توي كمي روغن سرخش كنيد...

مواد لازم

ماكاروني كانِلوني= ١ بسته
سينه مرغ= ١ عدد
پياز =2 عدد
سير= ٢ حبه
رب گوجه= ٣ قاشق
عصاره مرغ= ١ عدد
خامه= ١٠٠ گرم
پنير چيدار + پنير موزاريلا + نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم

طرز تهيه

اول ماكاروني رو توي آب ميپزيم! به آب روغن و نمك هم اضافه كنيد!) و نذاريد ماكاروني زياد نرم شه:پياز رو خرد كرده و سير رو هم رنده كنيد و توي كمي روغن سرخش كنيد، بعد عصاره مرغ و فلفل سياه و ٢ قاشق رب گوجه و مرغي كه از قبل پخته و ريش ريش شده رو هم اضافه كنيد و نصف ليوان آب هم بريزيد روش و در ظرف رو بذاريد تا ۵ دقيقه روي حرارت كم بمونه و مرغ مزه دار شه، اينجا نمكش رو بچشيد و اگه كم بود اضافه كنيد:و ماكاروني ها رو از مخلوط مرغ پر كنيد و توي ظرفتون بچينيد:و الان خامه و ١ قاشق رب گوجه رو بذاريد روي حرارت ملايم و همش بزنيد تا به غليان بياد:و بعد سُس رو بريزيد روي ماكاروني:پنير چيدر رو رنده كرده و به طور مساوي بريزيد روي ماكاروني و بعد هم مقداري پنير موزاريلا و بذاريدش توي فر ١٨٠ درجه ١۵ تا ٢٠ دقيقه بمونه تا روي اون سرخ شه.


نوشته شده در   دوشنبه 10 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode