ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 6 مرداد 1390     |     کد : 23103

سالاد قارچ با مرغ و پاستا

مرغ را پخته و تكه تكه كنيد .

مواد لازم

پاستا=۲۰۰ گرم
ـخيار خلال شده =۱ عدد
گوشت مرغ يا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده =۲۰۰ گرم
قارج دكمه اي يا كلاهك =بسته ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگي پوست كنده و دانه در آمده و خرد شده= ۲۰۰ گرم
روغن زيتون =۲ قاشق غذا خوري
ـسركه بالزاميك =۲ قاشق غذا خوري
پرتقال خرد شده =۲ عدد

طرز تهيه

مرغ را پخته و تكه تكه كنيد . پاستا را آبكش و سرد نماييد . همه مواد را روي هم ريخته سپس سركه و روغن زيتون و پرتقال را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد. اين مخلوط را بايستي به مدت ۳ الي ۴ ساعت درسس بخوابانيد و طي اين مدت يكي دو بار سالاد را با دقت برگردانيد و مجدداً پيش از سرو كردن اين عمل را تكرار كنيد .


نوشته شده در   پنجشنبه 6 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode