ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 2 مرداد 1390     |     کد : 22842

كاناپه ژامبون

كاناپه ها نوعي پيش غذا هستند كه از نان به عنوان پايه آن استفاده مي شود و روي آن با مواد ديگري پر مي شود .


مواد لازم

نان تست
ژامبون
پنير ورقه اي
خيار شور
گوجه فرنگي
سس مايونز
فلفل دلمه
خلال دندان

طرز تهيه

كاناپه ها نوعي پيش غذا هستند كه از نان به عنوان پايه آن استفاده مي شود و روي آن با مواد ديگري پر مي شود .
نان هاي تست را سس مايونز مي ماليم بعد به اندازه هاي مورد نظر كه ترجيحا هر چه كوچكتر باشد بهتر است ، برش مي دهيم .
روي آن را يك ورقه ژامبون نازك ، يك ورقه پنير ، يك برش نازك خيار شور و گوجه مي ذاريم ، يك تكه فلفل دلمه ي نگيني هم براي تزيين
همه ي اين مواد را با يك خلال دندان ثابت كرده و قبل از غذاي اصلي سرو مي كنيم
دوستاي خوبم بهتره از اين طرح ايده بگيريد و روي كاناپه ها را با هر ماده ي ديگري كه دوست داشتيد پر كنيد
مثل : مخلوط پنير فتا و گردو و سبزي
سيب زميني پخته شده و تخم مرغ و كره
و خيلي چيزهاي ديگر


نوشته شده در   يکشنبه 2 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode