مواد اوليه:
گوشت گوسفندي 750 گرم
زرشك 250 گرم
لپه نصف پيمانه
پيازداغ چهار قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتيمتر خرد كرده و به همراه پياز، نمك و فلفل در روغن تفت ميدهيم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت ميدهيم زرشك شسته شده را هم به گوشت ميافزاييم. چهار ليوان آب داخل قابلمه ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا خورش بپزد و به روغن بيفتد. سپس آن را همراه پلو سرو ميكنيم.