اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده و به كساني توصيه ميشود كه غذاهاي نرم و كته دوست دارند چون اين غذا به صورت كته درست ميشود و بسيار نرم و مناسب افراد مسن است. همچنين اين پلو بسيار سريع حاضر شده و در ضمن جزء كمهزينهترين غذاهايي است كه ويتامينها و فيبرهاي لازم را در خود دارد.
مواد اوليه:
برنج يك كيلوگرم
بادنجان يك كيلوگرم
گوجهفرنگي دو كيلوگرم
پياز سفيد بزرگ سه عدد
سيبزميني 250 گرم
زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
نمك به ميزان لازم
روغن مايع نصف پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را نگيني كرده و سرخ مينماييم. سيبزميني و بادنجانها را نگيني درشت خرد كرده، در روغن تفت ميدهيم. سپس گوجهفرنگيها را پوست گرفته و رنده درشت كرده و به مواد اضافه مينماييم. پس از 10 دقيقه كه تفت داديم و گوجهفرنگي به خورد پياز، بادنجان و سيبزميني رفت، نمك، زردچوبه و يك قاشق زعفران را به مواد اضافه ميكنيم. برنج را شسته و با روغن به مواد اضافه مينماييم. اين غذا پس از 30 دقيقه آماده است از زعفران باقيمانده براي تزيين غذا استفاده مينماييم.
نكته:
در گذشته اين غذا را با روغن حيواني ميپختند اگر دوست داريد ميتوانيد به جاي روغن مايع از روغن حيواني يا كره استفاده نماييد.