ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 21 تير 1390     |     کد : 22275

معجون شير و خرما

ابتدا خرماها را در آب بيندازيد تا پوست آن به راحتي جدا شود. پس از اينكه پوست خرماها را جدا كرديد، هسته خرما را هم درآوريد. خرما را با كنجد، پودرپسته و يخ داخل مخلوط كن بريزيد و تا زماني كه خرما كاملاً له و با بقيه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط كنيد.

مواد لازم

شير=2 پيمانه
خرما=8 عدد
خامه=2 قاشق سوپخوري
عسل=2 قاشق سوپخوري
پودر پسته=1 قاشق سوپخوري
كنجد=1 قاشق سوپخوري
يخ=6 تا 8 تكه


طرز تهيه

ابتدا خرماها را در آب بيندازيد تا پوست آن به راحتي جدا شود. پس از اينكه پوست خرماها را جدا كرديد، هسته خرما را هم درآوريد. خرما را با كنجد، پودرپسته و يخ داخل مخلوط كن بريزيد و تا زماني كه خرما كاملاً له و با بقيه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط كنيد.
وقتي مواد كاملاً با هم مخلوط شدند، كمي از معجون را بنوشيد. اين نوشيدني به دليل داشتن خامه، عسل و خرما، طعم شيرين دارد، ولي اگر باز بسته به ذائقه نياز به شكر داشت به آن شكر بيفزاييد و دوباره مخلوط كنيد تا شكر هم با مواد مخلوط شود. در مجموع اندازه هاي خرما، خامه، عسل و كنجد در اين نوشيدني كاملاً بسته به ذائقه شماست و مي توانيد ميزان آن را كم يا زياد كرد.


نوشته شده در   سه شنبه 21 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode