ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 14 تير 1390     |     کد : 21865

دسر سيب با نون سوخاري

داخل يك ظرف مستطيل يا مربع شكل هر تعداد كه جا ميگيرد نان سوخاري مي چينيم.

مواد لازم

نان سوخاري = به ميزان لازم
آرد سفيد گندم =1 ق غ
نشاسته ذرت= 1 ق غ
شير= 2 ليوان
شكر =5/1پيمانه
آبليمو =1 ق م
سيب = 3 عدد
خامه = نصف پاكت
پودر قند =5/1 ق غ
سفيده تخم مرغ =2 عدد
پودر نارگيل = به ميزان لازم
گردو و پودر پسته براي تزيين = به مقدار دلخواه
گيلاس يا توت فرنگي براي تزيين(در صورت تمايل)

طرز تهيه

داخل يك ظرف مستطيل يا مربع شكل هر تعداد كه جا ميگيرد نان سوخاري مي چينيم.
در يك قابلمه كوچك يك ليوان آب را همراه با نصف پيمانه از شكري كه داريم را ميريزيم و روي اجاق شريت درست مي كنيم در آخر 1 ق م آبليموي تازه را هم ميريزيم. نيازي نيست زياد بجوشد تا غليظ شود
5 دقيقه كه بجوشد كافيست. شربت آماده شده را روي نان سوخاريها با قاشق ميريزيم. دقت كنيد كه هر دوطرف نانها خيس شوند . البته نبايد نانها در شربت غوطه ور شوند تا حدي كه نرم ( نه له) شوند كافيست.
آرد ، نشاسته ، شير و نصف پيمانه از شكر را در ظرفي ريخته و به آرامي هم مي زنيم تا يك مايع يكدست
بدست آوريم. مايع را روي شعله ملايم گذاشته و مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود و به حد جوشيدن برسد. درست مثل پختن فرني، البته اين مايع كمي بايد غليظ تراز فرني باشد تا هنگام يرش زدن دسر نريزد.
( اگر ليمو سنگي تازه داريد ميتوانيد كمي از پوست زردش را داخل مايع رنده كنيد.)
مايع آماده شده را روي نانها در ظرف ريخته و پخش مي كنيم و سطح آن را با صاف ميكنيم طوري كه نانها ديده نشوند. ظرف را در يخچال ميگزاريم .
سيبها را پوست گرفته و رنده ميكنيم (قسمت درشت رنده) و با نصف پيمانه از شكر باقي مانده مي پزيم (با شعله ملايم) آب نميريزيم چون سيب آب مي اندازد. كمي كه پخته شد و آب سيبها جذ ب شد و رنگشون تغيير كرد از روي شعله برميداريم، چند دقيقه ميگذاريم خنك شود بعد روي مواد قبلي به آرامي پخش مي كنيم و دوباره در يخچال قرار ميدهيم.
سفيده تخم مرغ را آنقدر با همزن بزنيد كه سفيد شود و فرم بگيرد. بعد پودر قند و نصف پاكت خامه را هم اضافه كنيد و دوباره با هم زن بزنيد.( اگر سفيده تخم مرغ دوست نداريد فقط از خامه خالي و پودر قند استفاده كنيد) از پودرخامه آماده هم مي توانيد استفاده كنيد.(krem shanti).
خامه را روي مواد ميريزيم و صاف مي كنيم ، با پودر نارگيل روي دسرمان را كاملا ميپوشانيم و با پودر پسته و مغز گردوي خرد شده تزيين ميكنيم.(تزيين به سليقه خودتان) دسر را به مدت سه ساعت در يخپال قرار مي دهيم تا كاملا خنك شود.

اين دسر را بدون سيب هم مي توانيد درست كنيد.


نوشته شده در   سه شنبه 14 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode