ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 تير 1390     |     کد : 21753

خوراك ميگو با گوجه‌فرنگي

پياز و فلفل دلمه‌اي را خرد كنيد. زنجبيل، سير، نمك و فلفل را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كرده و آبليمو را به آن اضافه كنيد تا به شكل خميري در آيد.

مواد لازم
پياز متوسط و گوجه فرنگي= از هر كدام دو عدد
زنجبيل تازه رنده‌شده= يك قاشق چايخوري
سير تازه له‌شده و نمك و فلفل= يك قاشق چايخوري
فلفل دلمه‌اي سبز =يك عدد
آبليمو =دو قاشق غذاخوري
ميگو= 350 گرم
رب گوجه‌فرنگي و روغن= از هر كدام سه قاشق غذاخوري
گشنيز يا جعفري تازه براي تزئين= به ميزان لازم

طرز تهيه
پياز و فلفل دلمه‌اي را خرد كنيد. زنجبيل، سير، نمك و فلفل را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كرده و آبليمو را به آن اضافه كنيد تا به شكل خميري در آيد. روغن را در تابه گرم كرده پياز را به آن افزوده و سرخ كنيد تا طلايي شود. مخلوط ادويه را به پياز افزوده، به مدت سه دقيقه هم زده و خوب مخلوط كنيد. گوجه‌فرنگي خرد شده، رب گوجه‌فرنگي و فلفل سبزها را اضافه كرده و به مدت پنج تا هفت دقيقه بپزيد و گاهي هم بزنيد. ميگوها را در تابه بريزيد 10 دقيقه ديگر نيز بپزيد و هم بزنيد. در آخر با گشنيز يا جعفري تزئين كرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو كنيد.


نوشته شده در   دوشنبه 13 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode