ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 5 تير 1390     |     کد : 21431

ماهي با سالساي ذرت

تمامي ادويه ها (پاپريكا، پونه، آويشن، فلفل سفيد، فلفل قرمز) و نمك را با هم مخلوط مي كنيم، ماهي ها را به اين ادويه ها آغشته مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم.

مواد لازم

ماهي = ۴ تكه
پاپريكا = ١ ق س
پونه خشك = ١ ق چ
آويشن خشك = ١ ق چ
فلفل سفيد = 1/2 ق چ
فلفل قرمز = 1/8 ق چ
روغن = ١ ق س
نمك= به ميزان لازم
مواد لازم جهت تهيه سالسا:
ذرت = ١ و 1/2 پيمانه
پيازچه خرد شده = ٢ عدد
فلفل دلمه اي سبز = ١ عدد
گوجه فرنگي = ٢ عدد (از فيله گوجه فرنگي استفاده مي كنيم)
آبليمو = ۴ ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

تمامي ادويه ها (پاپريكا، پونه، آويشن، فلفل سفيد، فلفل قرمز) و نمك را با هم مخلوط مي كنيم، ماهي ها را به اين ادويه ها آغشته مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم.
در يك ظرف ذرت، پيازچه خرد شده، فلفل دلمه اي خرد شده، فيله گوجه فرنگي، آبليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط مي كنيم.
وقتي ماهي ها سرخ شد آنها را در ظرف سرو گذاشته و از سالساي آماده شده روي ماهي ها مي ريزيم و نوش جان مي كنيم.


نوشته شده در   يکشنبه 5 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode