ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 خرداد 1390     |     کد : 21156

ماكاروني مرغ

ماكاروني، روغن زيتون، فيله سينه مرغ، پياز، گوجه فرنگي، زيتون سياه، آرد برنج، شير پرچرب و اسفناج از اجزاي اين غذاي خوش مزه است.

ماكاروني، روغن زيتون، فيله سينه مرغ، پياز، گوجه فرنگي، زيتون سياه، آرد برنج، شير پرچرب و اسفناج از اجزاي اين غذاي خوش مزه است.

مواد لازم

ماكاروني 400 گرم
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري

فيله سينه مرغ خرد شده 300 گرم

پياز خرد شده 2 عدد

گوجه فرنگي خرد شده نصف فنجان

زيتون سياه يك چهارم فنجان

آرد برنج 1 قاشق غذاخوري

شير پرچرب 375 ميلي ليتر

اسفناج خرد شده 50 گرم

روش تهيه

ظرف آبي را روي حرارت گاز بگذاريد و داخل آن نمك بريزيد. زماني كه آب شروع به جوشيدن كرد، ماكاروني را به آن بيفزاييد.
زماني كه ماكاروني به ميزان كافي نرم شد، ماكاروني را آبكش كنيد و دوباره آن را داخل قابلمه برگردانيد.

در اين زمان، روغن را داخل يك ماهيتابه ي نچسب، روي حرارت متوسط داغ كنيد.

سپس مرغ و پياز را داخل روغن بريزد و سرخ كنيد. زماني كه مرغ ها طلايي رنگ شدند، گوجه فرنگي و زيتون را نيز به آن ها اضافه نماييد. آن ها را هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.

آرد ذرت را با يك قاشق غذاخوري آب سرد، كاملا با هم مخلوط نماييد تا به صورت خمير نرم و يك دستي در بيايد.

سپس به آرامي شير را به آن ها اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا با هم تركيب شوند. تركيب شير را به محتويات ماهيتابه اضافه كنيد.

مواد داخل ماهيتابه بايد مدتي روي حرارت بجوشد تا غليظ شود. در تمام اين مدت بايد مواد را هم بزنيد. سپس آن ها را با نمك و فلفل چاشني دهيد.

حال محتويات داخل ماهيتابه را به همراه اسفناج به ماكاروني اضافه كنيد. ظرف حاوي ماكاروني را روي گاز با حرارات پايين قرار دهيد. منتظر شويد تا مواد داخل آن و همين طور اسفناج ها بپزند.

غذا آماده است. نوش جان بفرماييد.


نوشته شده در   دوشنبه 30 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode