اين املت را مي توانيد به عنوان يك ميان وعده و يا ناهاري سبك ميل كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر
سيب زميني متوسط 6 عدد، پوست كنده و ريز شده
پياز بزرگ يك عدد بزرگ، پوست كنده و ريز شده
روغن زيتون 4 تا 5 قاشق غذاخوري
تخم مرغ بزرگ 6 عدد
جعفري خرد شده تازه 2 تا 3 قاشق چاي خوري
نمك و فلفل به اندازه لازم
طرز تهيه
در يك قابلمه، سيب زميني ها را درون آب و كمي نمك، بپزيد.
سيب زميني ها را از آب بيرون آوريد و كنار بگذاريد.
در اين ميان، پيازها را درون تابه اي نچسب روي حرارت ملايم درون روغن زيتون همراه با نمك و فلفل، تا حدي حرارت داده تا كاراملي رنگ شوند، سپس آن ها را از درون تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.
تخم مرغ ها را با نمك و فلفل خوب هم بزنيد.
سيب زميني هاي پخته شده را همراه با روغن و جعفري درون تابه خوب با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ هاي هم زده را به آن اضافه كرده و پيازهاي كاراملي را روي آن ها پخش كنيد.
درب ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط حدود 15 تا 20 دقيقه، يا تا زماني كه تخم مرغ ها خوب بپزند، آن ها را حرارت دهيد.
غذاي آماده شده را درون ظرف مورد نظر سر دهيد يا درون همان تابه آن را ميل كنيد.