ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 29 خرداد 1390     |     کد : 21124

املت سيب زميني با پياز كاراملي

اين املت را مي ‌توانيد به عنوان يك ميان وعده و يا ناهاري سبك ميل كنيد.

اين املت را مي ‌توانيد به عنوان يك ميان وعده و يا ناهاري سبك ميل كنيد.

مواد لازم براي 4 نفر


سيب زميني متوسط 6 عدد، پوست كنده و ريز شده
پياز بزرگ يك عدد بزرگ، پوست كنده و ريز شده

روغن زيتون 4 تا 5 قاشق غذاخوري

تخم‌ مرغ بزرگ 6 عدد

جعفري خرد شده تازه 2 تا 3 قاشق چاي ‌خوري

نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهيه


در يك قابلمه، سيب‌ زميني ‌ها را درون آب و كمي نمك، بپزيد.
سيب زميني‌ ها را از آب بيرون آوريد و كنار بگذاريد.

در اين ميان، پيازها را درون تابه‌ اي نچسب روي حرارت ملايم درون روغن زيتون همراه با نمك و فلفل، تا حدي حرارت داده تا كاراملي رنگ شوند، ‌سپس آن‌ ها را از درون تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.

تخم‌ مرغ ‌ها را با نمك و فلفل خوب هم بزنيد.

سيب زميني ‌هاي پخته شده را همراه با روغن و جعفري درون تابه خوب با هم مخلوط كنيد.

تخم‌ مرغ‌ هاي هم زده را به آن اضافه كرده و پيازهاي كاراملي را روي آن‌‌ ها پخش كنيد.

درب ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط حدود 15 تا 20 دقيقه، يا تا زماني كه تخم‌ مرغ ‌ها خوب بپزند، آن ‌ها را حرارت دهيد.

غذاي آماده شده را درون ظرف مورد نظر سر دهيد يا درون همان تابه آن را ميل كنيد.


نوشته شده در   يکشنبه 29 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode