ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 22 خرداد 1390     |     کد : 20852

پلوي سبزيجات با لوبيا قرمز

در يك ماهي تابه روغن را گرم كنيد و پيازهاي نگيني خرد شده را در آن تفت دهيد.

مواد لازم

روغن مايع= 3 قاشق غذا خوري
پياز نگيني شده= 1 عدد
فلفل دلمه اي سبز= 1 عدد متوسط
پودر چيلي (فلفل قرمز تند)= 1 قاشق چاي خوري
ذرت پخته=150 گرم
لوبيا قرمز= 225 گرم
گشنيز تازه و خرد شده= 2 قاشق غذا خوري
نمك= به دلخواه
برنج= 225 گرم
زعفران آب كرده= به دلخواه

طرز تهيه

در يك ماهي تابه روغن را گرم كنيد و پيازهاي نگيني خرد شده را در آن تفت دهيد.
دقت كنيد پيازها سرخ نشود و تقريباً فقط به مدت دو دقيقه تفت داده شوند.
فلفل دلمه اي نگيني خرد شده را همراه با پودر چيلي به مواد اضافه كنيد و يك دقيقه ي ديگر حرارت دهيد.
سپس ذرت پخته و لوبياي قرمز را كه شب قبل خيسانده ايد و آب آن را چند بار عوض كرده و پخته ايد اضافه كنيد.
سپس گشنيز هاي بدون ساقه و خرد شده و نمك را بيفزاييد و تابه را از روي حرارت برداريد.
برنج را آبكش كنيد و لابه لاي پلو از مواد تفت داده و زعفران آب كرده بريزيد و دم كنيد.

نكته
شما مي توانيد گشنيز را به مواد تفت داده اضافه نكنيد و فقط موقع دم كردن پلو لابه لاي پلو بدهيد.


نوشته شده در   يکشنبه 22 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode