مواد اوليه:
ران مرغ چهار عدد
آرد 3/2 پيمانه
تخممرغ دو عدد
شير دو قاشق غذاخوري
زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
كورن فلكس دو پيمانه
سير يك حبه
برگ رزماري پنج برگ
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
ران مرغ را از وسط به دو نيم ميكنيم. به آن كمي نمك و فلفل ميزنيم. در يك قابلمه آبجوش سير، برگ رزماري و تكههاي مرغ مزهدار شده را ميريزيم. سپس مرغها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در آب ميجوشانيم بعد آبكش كرده و به آن آب سرد ميافزاييم تا كاملا سرد شوند. سپس آن را در آرد ميغلتانيم.
تخممرغ را زده تا از لختگي در آيد بعد با شير و زعفران دمكرده مخلوط ميكنيم كمي نمك و فلفل ميزنيم بعد تكههاي مرغ را در تخممرغ ميغلتانيم. سپس مرغها را در كورن فلكس قرار داده و درون روغن داغ سرخ ميكنيم.