مواد اوليه:
گوشت گوسفندي با قلم يك كيلوگرم
مغز گردوي آسيابشده 500 گرم
پياز يك عدد
سير با بوته چهار عدد
اسفناج و گشنيز از هر كدام 200 گرم
رب انار يك قاشق غذاخوري
دارچين، نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را تفت دهيد تا سبك شود، گوشت را به آن اضافه كرده و دوباره تفت دهيد بعد از آن گردوي آسيابشده و بقيه مواد را اضافه كرده تا با هم مخلوط شوند. مقداري آب بريزيد تا زماني كه گوشت بپزد. سبزيها را خرد كرده و در نيم ساعت آخر پخت به خورش اضافه كنيد تا زماني كه جا بيفتد.
نكته: بهترين چاشني براي اين غذا، ترشي است و البته اين غذا با برنج سرو ميشود.