مواد لازم
كره نرم شده=6 قاشق غذا خوري
موسير ريز خرد شده=۲ قاشق چاي خوري
سير=1 حبه ريز خرد شده
كرفس خرد شده =1 قاشق سوپخوري
جعفري تازه=۱ قاشق غذاخوري
نمك=كمي
فلفل =1قاشق چاي خوري
قارچ=12 عدد
طرز تهيه
اول كره را آب كرده و موسير، سير، كرفس، جعفري را با هم تفت بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد. حالا ساقه قارچ ها را دور ريخته و درون كلاهك قارچ ها را با اين مخلوط پر كنيد .با يك برس دور قارچ را به كره آغشته كرده و به مدت ۱۵ دقيقه در فر ۱۷۵ بگذاريد.