ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 11 خرداد 1390     |     کد : 20452

پيش غذا با قارچ

اول كره را آب كرده و موسير، سير، كرفس، جعفري را با هم تفت بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد. حالا ساقه قارچ ها را دور ريخته و درون كلاهك قارچ ها ...

مواد لازم

كره نرم شده=6 قاشق غذا خوري
موسير ريز خرد شده=۲ قاشق چاي خوري
سير=1 حبه ريز خرد شده
كرفس خرد شده =1 قاشق سوپخوري
جعفري تازه=۱ قاشق غذاخوري
‌‌‌‌‌‌نمك=كمي
فلفل =1قاشق چاي خوري
قارچ=12 عدد

طرز تهيه

اول كره را آب كرده و موسير، سير، كرفس، جعفري را با هم تفت بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد. حالا ساقه قارچ ها را دور ريخته و درون كلاهك قارچ ها را با اين مخلوط پر كنيد .با يك برس دور قارچ را به كره آغشته كرده و به مدت ۱۵ دقيقه در فر ۱۷۵ بگذاريد.


نوشته شده در   چهارشنبه 11 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode