ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 11 شهريور 1403
يکشنبه 11 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 9 خرداد 1390     |     کد : 20306

رونمايي از تنديس علي نصيريان در سعدآباد

تنديس علي نصيريان كه به ‏همت ستاد چهره‌هاي ماندگار ساخته شده، طي مراسمي رونمايي شد. او در اين مراسم پس از رونمايي خطاب به تنديس‌اش گفت: نسبت به خودت غره نشو!

تنديس علي نصيريان كه به ‏همت ستاد چهره‌هاي ماندگار ساخته شده، طي مراسمي رونمايي شد. او در اين مراسم پس از رونمايي خطاب به تنديس‌اش گفت: نسبت به خودت غره نشو!

به گزارش فارس، مراسم رونمايي از تنديس علي نصيريان صبح ديروز با حضور محمود شالويي، مديركل دفتر هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، عليرضا سجادپور، مديركل اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و چهره‌هاي ماندگاري از حوزه‌هاي مختلف همراه علي نصيريان، داوود رشيدي، محمدعلي كشاورز و ژاله علو در موزه چهره‌هاي ماندگار كاخ سعدآباد برگزار شد.در اين مراسم محمود اسعدي، دبير ستاد چهره‌هاي ماندگار طي سخناني گفت: پس از برگزاري نخستين مراسم چهره‌هاي ماندگار در سال 80 و گذشت يك دهه از برگزاري اين همايش، مي‌توان گفت كه همايش چهره‌هاي ماندگار در كشور به يك برند فرهنگي و هنري تبديل شده و به عنوان شاخص شناساندن مشاهير ايراني معرفي شده است.
وي افزود:‌ استاد نصيريان علاوه بر حرفه‌اي بودن، اخلاق، منش و روش دارد كه مي‌تواند براي جوانان ما الگو باشد. اگر اين حركت تداوم پيدا كند، ما 99 تنديس ديگر را خواهيم ساخت. ما تلاش كرديم تا چهره‌هايي را انتخاب كنيم كه در قول و عمل يكسان باشند.

تئاتر بايد پيشرفت كند

در ادامه اين مراسم، محمدعلي كشاورز نيز در سخناني اظهار كرد: من هميشه شاگرد مردم سرزمين خودم بوده‌ام و علي نصيريان دوست 40 ساله من است. ما كارمان را از تئاتر شروع كرديم و به نظرم اگر جامعه‌اي بنا باشد پيشرفت كند، بايد تئاترش پيشرفت كند، نه تلويزيون و سينماي آن.

كشاورز تصريح كرد: اولين جشنواره تئاتر ايران به همت علي نصيريان برگزار شد و من افتخار مي‌كنم كه شاگردي او را كرده‌ام. من اخلاق و رفتار هنري را از او آموخته‌ام و با اين‌كه بسيار محبوب است؛ ولي هيچ وقت از محبوبيتش استفاده نكرد. شاخص‌ترين نكته در او براي من نجابت و عشقش به تئاتر است.داوود رشيدي هم در سخناني عنوان كرد: علي نصيريان بسيار منظم و جدي است و شخصيت بسيار آرام و افتاده‌اي دارد.ژاله علو نيز در سخناني گفت: نصيريان همواره به مردم احترام مي‌گذاشت و حتي خاطرم هست سر كار «شيخ بهايي» حدود 17 ساعت و نيم بي‌وقفه كار كرد.

همچنين استاد محمود فرشچيان نيز در سخناني پيرامون علي نصيريان گفت: آقاي نصيريان در سريال «ميوه ممنوعه» اشك من را درآورد. او در كار خود، با مهارت و خلوص است و من همواره آثار ايشان را دنبال مي‌كردم.

در ادامه اين مراسم، سلحشور، رئيس انجمن خوشنويسي ايران، همايون هاشمي و صباحيان از چهره‌هاي ماندگار درباره شخصيت علي نصيريان سخن گفتند. سجادپور نيز در اين مراسم گفت: سينماي ايران قدرتمند است و قدرت خود را از حضور پيشكسوتان و جوانان تازه‎نفس گرفته است.

نصيريان: منتي بر كسي ندارم

همچنين استاد علي نصيريان نيز در سخناني ضمن قدرداني از برگزاري اين مراسم گفت: اينجا حرف‌هايي درباره من زده شد كه مرا به خجالت و شرمندگي فرو برد، چون خودم را لايق اين همه تعريف نمي‌دانم. آنچه مرا به تئاتر آورد، شور و شوق خودم بود و عواطف و احساسات خود را بيان مي‌كردم، منتي بر كسي نيست.بازيگر فيلم سينمايي «گاو» در مراسم رونمايي از تنديس‌اش عنوان كرد: مساله جان و خرد، موهبتي است كه خدواند به انسان داده است و دامنه آن به سرزمين علم، هنر و فناوري مي‌رسد و جان را سيراب مي‌كند. هنر است كه حيات و زندگي ما را امانت مي‌بخشد و هنرهاي نمايشي جذابيت‌هاي خاص خود را دارد.

وي گفت: كار راه‎اندازي موزه بسيار ارزشمند و ملي است و اميدوارم همه هنرمنداني كه پا به سن گذاشته‌اند، سلامت باشند و صد سالگي آنها را جشن بگيريم.


نوشته شده در   دوشنبه 9 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode