سوپ سیبزمینی با خامه را میتوانید با مقداری کلم بروکلی تزیین کنید.
مواد لازم برای 5 نفر:
سیبزمینی : پوست کنده و به صورت قطعات مکعبی ریز شود.
آب: 2 پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد، ریز شود.
کره: یک چهارم پیمانه، ریز شود.
آرد: یک چهارم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
پودر رزماری: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
• آب را جوش آورده و سیبزمینیها را درون آن بپزید تا نرم شوند.
• درون قابلمه دیگری، پیاز را درون کره سرخ کرده، سپس آرد، نمک، ادویه و سبزیجات خشک را به آن اضافه کنید.
• شیر را به آرامی وارد مخلوط کرده و هم بزنید و بگذارید بجوش آید.
• به مدت سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا بپزد.
• سیبزمینیهای پخته شده را به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم حرارت دهید.