پوست رنده شده لیمو، عطر و طعم خوبی به این دسر داده است.
مواد لازم:
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
کره: یک پیمانه، در دمای اتاق نرم شود.
تخممرغ: 4 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
آب لیمو: نصف پیمانه
پوست رنده شده لیمو: یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
• فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• تنها دو پیمانه از آرد را با پودر قند مخلوط کنید.
• کره نرم شده را به آن اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط را درون یک قالب پخت به شکل مستطیل بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود، درون فر حرارت دهید.
• تخممرغ، شکر، مابقی آرد، آب و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کرده و آنها را روی دسر پخته شده بریزید.
• آنها را به مدت 20 دقیقه دیگر حرارت دهید.
• به محض این که دسر خنک شد مابقی شکر را روی آن بریزید.
• دسر آماده شده را به 32 تکه مربع شکل تقسیم کرده و میل کنید.