ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 3 خرداد 1390     |     کد : 20076

دسر لیمویی

پوست رنده شده لیمو، عطر و طعم خوبی به این دسر داده است.

پوست رنده شده لیمو، عطر و طعم خوبی به این دسر داده است.

مواد لازم:

آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه

پودر قند: نصف پیمانه

کره: یک پیمانه، ‌در دمای اتاق نرم شود.

تخم‌مرغ: ‌4 عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

آب لیمو: نصف پیمانه

پوست رنده شده لیمو: یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

• فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• تنها دو پیمانه از آرد را با پودر قند مخلوط کنید.

• کره نرم شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را درون یک قالب پخت به شکل مستطیل بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود، درون فر حرارت دهید.

• تخم‌مرغ،‌ شکر، مابقی آرد، آب و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کرده و آن‌ها را روی دسر پخته شده بریزید.

• آن‌ها را به مدت 20 دقیقه دیگر حرارت دهید.

• به محض این که دسر خنک شد مابقی شکر را روی آن‌ بریزید.

• دسر آماده شده را به 32 تکه مربع شکل تقسیم کرده و میل کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 3 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode