پنکیک قارچ و گوجه فرنگی را به عنوان صبحانهای لذیذ به شما پیشنهاد میکنیم.
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
آرد سفید: 140 گرم
آرد سویا: یک قاشق چایخوری
شیر سویا: یک و نیم پیمانه
روغن سبزیجات برای سرخ کردن
برای رویه:
روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
قارچ: 250 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی: 250 گرم،دو نیم شود.
شیر سویا: 2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی: یک مشت بزرگ
تره خرد شده: مقداری
طرز تهیه:
• درون مخلوط کن، آردها را با کمی نمک مخلوط کرده، سپس شیر سویا را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه نرمی حاصل شود.
• درون تابه متوسطی روغن را آنقدر حرارت داده تا کاملا داغ شود.
• سه قاشق غذاخوری از مایه را درون تابه ریخته و تا حدی آن را حرارت دهید که روی مایه حبابهایی ظاهر شود.
• مایه را برگردانده و طرف دیگر آن را تا حدی بپزید که طلایی مایل به قهوهای رنگ شود.
• مراحل فوق را برای مابقی مایه اجرا کنید، سپس آنها را در جای گرمی قرار داده تا سرد نشوند.
• برای رویه: روغن را درون تابهای گرم کنید.
• قارچها را درون تابه تا حدی که نرم شوند حرارت دهید.
• گوجهفرنگیها را درون تابه اضافه کرده و چند دقیقهای آنها را حرارت دهید.
• شیر سویا و بادام زمینیها را به مایه درون تابه اضافه کرده و به آرامی آن را حرارت دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.
• پنکیکها را درون 2 بشقاب تقسیم کرده و مواد رویه را که شامل مخلوط قارچ و گوجه فرنگی است روی آنها پخش کرده و ترههای خرد شده را به عنوان لایه آخر روی پنکیکها بریزید.