طرز تهيه سوپ گوجه فرنگي با ورميشل
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
آب 3 ليتر (12 پيمانه)
ماهيچه 4 عدد
پياز خرد شده 1 عدد
دانه فلفل سياه 4 عدد
برگ بو 2 عدد
گوجه فرنگي خرد شده 4 عدد
رب گوجه فرنگي يك چهارم پيمانه
شكر يك چهارم قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ورميشل رشته اي 100 گرم
طرز تهيه:
ابتدا آب را در قابلمه اي بريزيد. ماهيچه، پياز، دانه هاي فلفل و برگ بو را به آن بيفزاييد و آن را به مدت 5/1ساعت بپزيد.
سپس آب آن را در ظرفي بريزيد و به مدت 1 شب در يخچال بگذاريد تا اين كه خوب به حالت ژلاتيني در بيايد سپس آب گوشت را در قابلمه بريزيد و گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، شكر، نمك و فلفل را به آن را اضافه كنيد و تفاله ها را كنار بگذاريد. حالا سوپ را دوباره در قابلمه بريزيد و بجوشانيد.
در اين مرحله ورميشل را بيفزاييد و در قابلمه بجوشانيد تا نرم شود. اينك سوپ را براي پذيرايي، در كاسه مناسبي بريزيد.
انرژي كل 1200 كيلوكالري