ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 1 ارديبهشت 1390     |     کد : 18464

سيب زميني كبابي با اسفناج

فر را روشن كرده و مي گذاريم تا گرم شود (با ۴٠٠ درجه سانتي گراد) سيب زميني ها را با پوست خوب شسته، روي آنها را با چنگال چند سوراخ ايجاد مي كنيم و در فر مي گذاريم. (حدود ١ ساعت و ربع زمان براي پخت سيب زميني ها لازم است). بعد سيب زميني ها را از فر درآورده و مي گذاريم تا خنك شوند.

مواد لازم

سيب زميني بزرگ = ٣ عدد
شير كم چرب = 1/2 فنجان
پنير خامه اي = 1/2 فنجان
پنير چدار = ١ و 3/4 فنجان
پياز خرد شده = 1/4 فنجان
نمك = 1/4 ق چ
فلفل سياه = 1/4 ق چ
اسفناج خرد شده = ١٠٠ گرم
پيازچه خرد شده = كمي

طرز تهيه

فر را روشن كرده و مي گذاريم تا گرم شود (با ۴٠٠ درجه سانتي گراد) سيب زميني ها را با پوست خوب شسته، روي آنها را با چنگال چند سوراخ ايجاد مي كنيم و در فر مي گذاريم. (حدود ١ ساعت و ربع زمان براي پخت سيب زميني ها لازم است). بعد سيب زميني ها را از فر درآورده و مي گذاريم تا خنك شوند.

بعد با چاقو سيب زميني ها را از وسط به دو نيم تقسيم مي كنيم و با يك قاشق كوچك كمي از گوشت سيب زميني را خالي مي كنيم (حدود ٢ سانتي متر توي سيب زميني ها را خالي مي كنيم). سيب زميني هاي جدا شده را با چنگال يا گوشت كوب خوب له مي كنيم.

در يك كاسه بزرگ شير و پنير خامه اي را با هم مخلوط مي كنيم (با هم زن) بعد سيب زميني هاي له شده، يك فنجان از پنير چدار، پياز، نمك، فلفل و اسفناج را هم اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي كنيم.

حال از اين مواد درون سيب زميني ها ريخته و روي آنها را با پنير چدار مي پوشانيم. سيب زميني هاي پر شده را به مدت ١۵ دقيقه درون فر مي گذاريم تا گرم شده و پنيرها آب شوند. (با ۴٠٠ درجه سانتي گراد) در زمان سرو وقتي سيب زميني ها را از درون فر درآورديم روي آنها را كمي پيازچه ريخته و نوش جان مي كنيم.


نوشته شده در   پنجشنبه 1 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode