مواد لازم
سيب زميني بزرگ = ٣ عدد
شير كم چرب = 1/2 فنجان
پنير خامه اي = 1/2 فنجان
پنير چدار = ١ و 3/4 فنجان
پياز خرد شده = 1/4 فنجان
نمك = 1/4 ق چ
فلفل سياه = 1/4 ق چ
اسفناج خرد شده = ١٠٠ گرم
پيازچه خرد شده = كمي
طرز تهيه
فر را روشن كرده و مي گذاريم تا گرم شود (با ۴٠٠ درجه سانتي گراد) سيب زميني ها را با پوست خوب شسته، روي آنها را با چنگال چند سوراخ ايجاد مي كنيم و در فر مي گذاريم. (حدود ١ ساعت و ربع زمان براي پخت سيب زميني ها لازم است). بعد سيب زميني ها را از فر درآورده و مي گذاريم تا خنك شوند.
بعد با چاقو سيب زميني ها را از وسط به دو نيم تقسيم مي كنيم و با يك قاشق كوچك كمي از گوشت سيب زميني را خالي مي كنيم (حدود ٢ سانتي متر توي سيب زميني ها را خالي مي كنيم). سيب زميني هاي جدا شده را با چنگال يا گوشت كوب خوب له مي كنيم.
در يك كاسه بزرگ شير و پنير خامه اي را با هم مخلوط مي كنيم (با هم زن) بعد سيب زميني هاي له شده، يك فنجان از پنير چدار، پياز، نمك، فلفل و اسفناج را هم اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط مي كنيم.
حال از اين مواد درون سيب زميني ها ريخته و روي آنها را با پنير چدار مي پوشانيم. سيب زميني هاي پر شده را به مدت ١۵ دقيقه درون فر مي گذاريم تا گرم شده و پنيرها آب شوند. (با ۴٠٠ درجه سانتي گراد) در زمان سرو وقتي سيب زميني ها را از درون فر درآورديم روي آنها را كمي پيازچه ريخته و نوش جان مي كنيم.