مواد لازم
سينه مرغ = ٢ عدد
روغن زيتون = ٢ ق س
كره = ٢ ق س
پياز خرد شده = ١ عدد
سير رنده شده = ١ ق چ
زنجبيل = ١ ق چ
فيله گوجه فرنگي خرد شده = ٢٢٠ گرم
ماست = ١ ق س
گشنيز تازه = ٢ ق س
دارچين = ۴/١ ق چ
زردچوبه = ٢/١ ق چ
فلفل قرمز = ١ ق چ
پودر بادام = ٢ ق س
رب گوجه فرنگي = ١ ق س
نمك و فلفل (سياه) به ميزان لازم
طرز تهيه
- مرغ ها را به شكل مكعبي خرد كرده با نمك و فلفل طعم دار مي كنيم و با ٢ ق س روغن زيتون سرخ مي كنيم (حدود ٣ الي ۴ دقيقه)
- كره را در قابلمه ريخته، پيازها را در كره كمي تفت مي دهيم .
- پيازها كه كمي نرم شده سير، زنجبيل، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر بادام،رب گوجه فرنگي، ماست و فيله هاي گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم.
- مرغ هاي سرخ شده را به مواد بالا اضافه كرده و حدود ۵ دقيقه درب قابلمه را گذاشته و زمان مي دهيم تا غذا جا بيفتد.
- در آخر گشنيز خرد شده را به مواد بالا اضافه كرده و ١ الي ٢ دقيقه ديگر زمان مي دهيم تا مرغ ما آماده شود.
- در زمان سرو با برگ هاي گشنيز اين غذا را تزئين مي كنيم.
- اين خوراك هم با برنج ، هم نان سرو مي شود.