مواد لازم
550 گرم سيب زمينی
کدو 1/5 عدد
3 عدد تخم مرغ آب پز سفت
200گرم پنير گودا
تره و جعفری 300گرم
زیره1/4 قاشق چایخوری
سرکه 6 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا سيب زمينی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود 30 دقيفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم.
نمک و فلفل را با روغن، سرکه و خردل مخلوط و به سيب زمينی اضافه می کنیم از طرف دیگر فلفل دلمه را همراه با پنير گودا به قطعات مکعبی تقسیم کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
همچنین جعفری و تره را ریز خرد و با سيب زمينی ها مخلوط می کنیم. در انتها جهت تزیین تخم مرغها را به 10 قسمت تقسيم می کنیم