ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 24 فروردين 1390     |     کد : 17991

خورش سبزي فسنجان

تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي كه روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.


مواد لازم:

سبزي چرخ شده= 200 گرم
گردوي چرخ شده= 200 گرم
مرغ=700 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل= به مقدار كافي
آب غوره يا آب نارنج= 1 پيمانه سرخالي

طرز تهيه:


تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي كه روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.

نكته:
1- حرارت خورش حتما بايد ملايم باشد تاخورش به روغن بيفتد.
2- سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
3- در تهيه ي اين خورش از پياز خام و پياز داغ استفاده نمي كنيم. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زخم مرغ را مي گيرد.
4- اگر دوست داريد رنگ خورش تيره تر شود، مي توانيد از يك قاشق سوپ خوري رب انار ترش استفاده كنيد، در غير اين صورت رنگ خورش سبز مي ماند.
5- اين غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش مي باشد و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشك تهيه كنيد.
7- سبزي خالواش نيز مخصوص شمال كشور است كه به جاي آن مي توان از پونه هم استفاده كرد.


نوشته شده در   چهارشنبه 24 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode