مواد لازم:
سبزي چرخ شده= 200 گرم
گردوي چرخ شده= 200 گرم
مرغ=700 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل= به مقدار كافي
آب غوره يا آب نارنج= 1 پيمانه سرخالي
طرز تهيه:
تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي كه روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.
نكته:
1- حرارت خورش حتما بايد ملايم باشد تاخورش به روغن بيفتد.
2- سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
3- در تهيه ي اين خورش از پياز خام و پياز داغ استفاده نمي كنيم. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زخم مرغ را مي گيرد.
4- اگر دوست داريد رنگ خورش تيره تر شود، مي توانيد از يك قاشق سوپ خوري رب انار ترش استفاده كنيد، در غير اين صورت رنگ خورش سبز مي ماند.
5- اين غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش مي باشد و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشك تهيه كنيد.
7- سبزي خالواش نيز مخصوص شمال كشور است كه به جاي آن مي توان از پونه هم استفاده كرد.