ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 فروردين 1390     |     کد : 17869

اردور دلمه قارچ

ابتدا سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و كمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نان‌ها را با پياز، گوشت گوجه‌فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرد...

مواد لازم:
گوجه‌فرنگي= چهار عدد
نمك و فلفل =به ميزان لازم
خرده نان جو= 2/3 پيمانه
پياز خردشده= يك عدد
سير خردشده= سه حبه
قارچ خردشده= يك پيمانه
جعفري =يك قاشق سوپخوري
بادام نصف‌شده= هشت عدد
زيتون =هشت عدد
پنير پيتزا= 15 گرم

طرزتهيه:
ابتدا سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و كمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نان‌ها را با پياز، گوشت گوجه‌فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجه‌فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه‌فرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كمي قهوه‌اي شود هر گوجه‌فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.


نوشته شده در   دوشنبه 22 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode