مواد لازم:
گوجهفرنگي= چهار عدد
نمك و فلفل =به ميزان لازم
خرده نان جو= 2/3 پيمانه
پياز خردشده= يك عدد
سير خردشده= سه حبه
قارچ خردشده= يك پيمانه
جعفري =يك قاشق سوپخوري
بادام نصفشده= هشت عدد
زيتون =هشت عدد
پنير پيتزا= 15 گرم
طرزتهيه:
ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و كمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجهفرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.