ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 21 فروردين 1390     |     کد : 17801

ميتلف

زرده وسفيده تخم مرغ را جدا مي كنيم.

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده =750 گرم
آرد= ٠.۵ پيمانه
شير = يك دوم پيمانه
پياز سرخ شده = 4 ق غ
جعفري خرد شده = 3-2 ق غ
تخم مرغ =4 عدد
رب گوجه فرنگي= 2 ق غ


طرز تهيه:
زرده وسفيده تخم مرغ را جدا مي كنيم.
آرد را در شير حل نموده سپس نمك جعفري فلفل پياز را به مايه اضافه كرده وسپس زرده وگوشت را اضافه مي كنيم.
سفيده را جداگانه با همزن برقي زده تا پف كند وبه مايه گوشت اضافه مي كنيم.
كف قالب را چرب كرده ومقداري آرد سوخاري مي پاشيم.ومايه را داخل قالب ريخته
وبراي اينكه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطريق بن ماري آنرا مي پزيم.
(اين غذا بايد داخل فر با بخار آب پخته شود)
قالب را در فر 175 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 1 ساعت قرار ميدهيم.


نوشته شده در   يکشنبه 21 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode