لازم:
برنج= چهار پيمانه
فلفلسياه =چهار دانه
نخودفرنگي= نيم كيلوگرم
پياز= دو عدد
سير =چهار حبه
هل =چهار عدد
هويج =يك عدد
نمك، زردچوبه، روغن و دارچين= به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را به مدت 45 دقيقه با نمك خيس ميكنيم. پيازها را رنده كرده و با زردچوبه تفت ميدهيم، سپس سير رنده شده را اضافه كرده و سرخ ميكنيم. بعد هويج رنده شده را اضافه كرده و به آن دانههاي فلفلسياه و هل آسيابشده اضافه ميكنيم، وقتي عطر آن در فضا پيچيد، نخودفرنگيها را اضافه كرده و در مرحله آخر دارچين ريخته و خاموش ميكنيم و مواد فوق را در برنج ريخته و ميگذاريم پخته شوند تا آب آن تمام شود، سپس دمكني را ميگذاريم تا دم بكشد.
در صورت تمايل ميتوانيم، گلكلم را هم اضافه كنيم يا برنج را به صورت آبكش بپزيم.