ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 13 فروردين 1390     |     کد : 17428

نخودفرنگي پلوي پاكستاني

برنج را به مدت 45 دقيقه با نمك خيس مي‌كنيم. پيازها را رنده كرده و با زردچوبه تفت مي‌دهيم، سپس سير رنده شده را اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم.

 لازم:
برنج= چهار پيمانه
فلفل‌سياه =چهار دانه
نخودفرنگي= نيم كيلوگرم
پياز= دو عدد
سير =چهار حبه
هل =چهار عدد
هويج =يك عدد
نمك، زردچوبه، روغن و دارچين= به ميزان لازم

طرز تهيه:
برنج را به مدت 45 دقيقه با نمك خيس مي‌كنيم. پيازها را رنده كرده و با زردچوبه تفت مي‌دهيم، سپس سير رنده شده را اضافه كرده و سرخ مي‌كنيم. بعد هويج رنده شده را اضافه كرده و به آن دانه‌هاي فلفل‌سياه و هل آسياب‌شده اضافه مي‌كنيم، وقتي عطر آن در فضا پيچيد، نخودفرنگي‌ها را اضافه كرده و در مرحله‌ آخر دارچين ريخته و خاموش مي‌كنيم و مواد فوق را در برنج ريخته و مي‌گذاريم پخته شوند تا‌ آب آن تمام شود، سپس دم‌كني را مي‌گذاريم تا دم بكشد.

در صورت تمايل مي‌توانيم، گل‌كلم را هم اضافه كنيم يا برنج را به صورت آبكش بپزيم.


نوشته شده در   شنبه 13 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode