ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 11 فروردين 1390     |     کد : 17358

طرز تهيه ترشي افريقايي

روغن مايع را در ماهيتابه ريخته هويج را اضا فه ميكنيم كمي تفت ميدهيم و بقيه مواد را اضافه ميكنيم در ظرف را ميكذاريم با حرارت ملايم كه هويج نرم شود.

مواد لازم:

هويج خلال شده =2 پيمانه
رب گوجه= 1 قاشق غذاخوري
سير رنده شده= 2 يا 3 حبه
جوهر ليمو 1= تا 5/1 قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند خورد شده درشت= 2 تا 3 عدد
نمك =نصف قاشق غذاخوري
روغن مايع= به اندازه لازم ( روغن نبايد كم باشد چون اين ترشي يك نوع ترشي روغن دار است )

طرز تهيه:

روغن مايع را در ماهيتابه ريخته هويج را اضا فه ميكنيم كمي تفت ميدهيم و بقيه مواد را اضافه ميكنيم در ظرف را ميكذاريم با حرارت ملايم كه هويج نرم شود.

روغن اين ترشي بايد زياد باشد.

اين ترشي را ميتوان تا 3 4 روز در يخچال نگهداري كرد.

مواد لازم تقريبي ميباشد ميتوانيد با چشيدن جوهر نمك و نمك ترشي را به دلخواه تغيير دهيد .


نوشته شده در   پنجشنبه 11 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode