ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 4 اسفند 1389     |     کد : 15841

كيك فنجاني موزي

مواد لازم براي 24 عدد كيك فنجاني:

زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم براي 24 عدد كيك فنجاني:
پودر سبوس: 50گرم
شير گرم: 75 گرم
زرده تخم‌مرغ: يك عدد
موز: يك عدد
روغن آفتابگردان: 50 گرم
كشمش: 50 گرم
شكر قهوه‌‌‌‌‌‌اي: 60 گرم
آرد سبوس‌دار: 60 گرم
جوش‌شيرين: 2/1 قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر: 2/1 قاشق چايخوري
نمك: 8/1 قاشق چايخوري
دارچين: 2/1 قاشق چايخوري
زنجبيل: 4/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1- فر را روي درجه 180 سانتي‌گراد يا 4 گاز از پيش گرم كنيد.
2- 24 قالب كوچك كيك تهيه كرده، درون آن‌ها كاغذ مخصوص كيك‌پزي را قرار دهيد.
پودر سبوس، شير و موز را با يك همزن با هم مخلوط كنيد و 5 دقيقه آن را كنار بگذاريد. سپس، آن‌ها را درون يك دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ، روغن، كشمش و شكر به مدت يك دقيقه مخلوط كنيد، پس از آن آرد، جوش‌شيرين، بيكينگ‌پودر، نمك، دارچين و زنجبيل را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنيد.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌هاي كوچك فنجاني بريزيد (يك قاشق براي هر قالب) و به مدت 14- 12 دقيقه آن‌ها را حرارت دهيد.


نوشته شده در   چهارشنبه 4 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode