ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 3 اسفند 1389     |     کد : 15786

سوفله سيب‌زميني درسته

ابتدا سيب زميني ، تخم مرغ و نخودفرنگي را به طور جداگانه آب پز كنيد.

مواد لازم:
سيب‌زميني چهار عدد
تخم‌مرغ يك عدد
نخودفرنگي نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
نعنا خشك يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا 100 گرم
پودر آويشن و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ، تخم مرغ و نخودفرنگي را به طور جداگانه آب پز كنيد.
سيب‌زميني‌هاي با پوست را از عرض نصف كنيد. يك نصف آنها را با پوست در ظرف مخصوص فر قرار دهيد و نصفه‌هاي بعدي را پوست بكنيد و با تخم‌مرغ، نخود فرنگي، شير، نمك و نعنا خشك داخل غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد.
از مخلوط فوق، يك قاشق غذاخوري روي هر كدام از سيب‌زميني‌هاي پخته پوست داري كه در ظرف فر قرار داده بوديد، بريزيد و روي آن پنير پيتزا و سپس پودر آويشن بپاشيد.
ظرف را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.


نوشته شده در   سه شنبه 3 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode