مواد لازم براي مرغ:
سينه مرغ=2 عدد
روغن زيتون=2/1 ليوان
آبليمو=2/1 ليوان
ادويه مخلوط=1 قاشق غذاخوري
نمك و پودر فلفل قرمز= به مقدار لازم
ماست=1 ليوان
مواد لازم براي سالاد:
كاهو خرد شده+ خيار شور خرد شده+ گوجه فرنگي
مواد لازم براي سس شاورما:
ماست غليظ=1 ليوان
ارده=4 قاشق غذاخوري
پودر سير=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه نان شاورما:
آرد سفيد=5 ليوان
خمير مايه=1 و 2/1 قاشق غذاخوري
نمك= كمي
شكر=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=2 عدد متوسط
آب=1 و 3/1 ليوان
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در ظرفي ريخته روغن زيتون+ ماست+ ادويه مخلوط+ نمك و فلفل+ آبليمو را به آن اضافه كرده با دست مخلوط را خوب هم بزنيد تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت يك روز كامل در يخچال قرار دهيد.
2. مرغ را از يخچال خارج كرده، مقدار 50 گرم كره را در ماهيتابه نسوزي ريخته روي حرارت بگذاريد سپس سيني مرغ را در كره تفت دهيد تا روي آن طلايي رنگ شود.
3. مرغ را از روي حرارت برداشته به صورت خلال خرد كرده سپس آنها را در اندكي كرده تفت دهيد تا خلال هاي مرغ كمي سرخ شوند. ظرف را از روي حرارت برداشته كنار بگذاريد.
طرز تهيه نان شاورما:
1. تمام مواد لازم براي نان را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي بدست آيد. در صورتي كه خمير به دست چسبيد به آن كمي آرد اضافه كنيد. سپس روي خمير را پوشانده، به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.
2. نان ها را به 15 يا 20 قسمت مساوي تقسيم كرده،هر كدام را با وردنه به صورت نازك باز كرده سپس نان ها را روي صاج يا ماهي تابه نسوزي با حرارت متوسط بپزيد.
طرز تهيه سس شاورما:
1. تمام مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده با قاشق هم بزنيد.
طرز تهيه شاورما:
1. نان شاورما را با كرده روي آن با قاشق كمي از مرغ بريزيد سپس كاهوي خلال شده+ خيارشور خلال شده+ گوجه فرنگي خلال شده را روي آن قرار دهيد و با قاشق اندكي از سس بريزيد.
2. نان ها را به صورت رول پيچيده و دور آن فويل يا كاغذ ساندويچ (كاغذ روغني) بپيچيد.