ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 22 بهمن 1389     |     کد : 15282

آشنایی با روش تهیه هات ‌شکلات مکزیکی

نوشیدنی هات‌ شکلات مکزیکی را با مقداری عسل شیرین کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

نوشیدنی هات‌ شکلات مکزیکی را با مقداری عسل شیرین کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 8 نفر:

آب: نصف پیمانه

عسل: یک سوم پیمانه

کاکائوی شیرین نشده: 5 قاشق غذاخوری

پودر دارچین: ‌نصف قاشق چای‌خوری

پودر جوز هندی: یک هشتم قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر کم چرب: 4 پیمانه

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• ابتدا درون یک قابلمه، شش ماده اول را با هم خوب مخلوط کنید.

• آن‌ها را در حالی که هم می‌زنید روی حرارت متوسط بجوشانید.

• شیر و وانیل را به تدریج به ظرف اضافه کرده و با یک همزن، مرتب آن را هم بزنید.

• تا 180 درجه آن را حرارت دهید تا حباب‌های ریزی دور ظرف ایجاد شوند.

• پس از ایجاد شدن حباب‌ها مرتب آن را هم بزنید و نگذارید محلول بجوشد.

ارزش غذایی:

کالری: 117

چربی: ‌3 گرم

پروتئین: 4/8 گرم

کربوهیدرات: 20 گرم

فیبر: ‌1/2 گرم

کلسترول: 10 میلی‌گرم

آهن: 0/6 میلی‌گرم

سدیم: 137 میلی‌گرم

کلسیم: 132 میلی‌گرم


نوشته شده در   جمعه 22 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode