اصلیت این ترشی خانگی مربوط به هند است و هندیها آن را با اکثر غذاهایشان استفاده میکنند.
مواد لازم:
لیمو: یک کیلوگرم
نمک: 150 گرم
فلفل سیاه کوبیده: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر میخک: دو قاشق چایخوری(اختیاری)
روش تهیه:
• تمام مواد را به غیر از لیمو با هم مخلوط کرده و آسیا کنید.
• چهار برش روی لیموها ایجاد کنید، مراقب باشید برشها به انتها نرسند.
• درون لیموها را با مواد آسیا شده پر کنید.
• لیموها را درون ظرف دربداری قرار داده و روی آنها آب 6 عدد لیمو را بریزید و خوب هم بزنید.
• درب ظرف را ببندید و آن را در زیر نور آفتاب به مدت یکماه یا تا زمانی که نرم و قهوهای رنگ شوند، قرار دهید و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را خوب تکان دهید.
• ترشی لیمو تا یک سال قابل نگهداری است.
• در کشورهای مدیترانهای برای تهیه این ترشی از ادویهجات بیشتری مانند هل برای طعم و اسانس بهتر آن استفاده میکنند.