همشهری آنلاین - شهره فرجی:
گوشت چرخکرده و قارچ از اجزای اصلی این غذای خوشمزه هستند.
مواد لازم برای شش نفر:
ماکارونی فرمدار: 250 گرم
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده: 450 گرم
پیاز خرد شده: یک پیمانه
سیر خرد شده، یک قاشق چایخوری
قارچ کنسروی یا پخته شده: 250 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت کم چرب: یک پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
خامه: سه چهارم پیمانه
جعفری خرد شده تازه: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید و درون آبکش بریزید.
• درون تابهای، روغن ریخته و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
• گوشت چرخکرده را درون روغن ریخته و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود تفت دهید.
• قارچ و سیر و پیاز را به مواد درون تابه اضافه کرده و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که آب آنها گرفته شود تفت دهید.
• آرد را روی مخلوط بپاشید و مدت یک دقیقه روی حرارت آن را مرتب هم بزنید.
• در این لحظه، آب گوشت را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که مخلوط کمی غلیظ شود، حرارت دهید.
• نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه کنید.
• مخلوط آماده شده را روی ماکارونی ریخته و روی آنها جعفری بپاشید.