آشنایی با روش تهیه سالاد نودل چینی
سالادی متفاوت و خوشمزه را از دست ندهید. دستور تهیه این سالاد با نودل، بسیار ساده است.
مواد لازم:
•مرغ آب پز و خرد شده: یک لیوان
•جعفری خرد شده: یک لیوان
•هویج رنده شده: یک لیوان
•پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
•مایونز: یک چهارم لیوان
•خامه:یک چهارم لیوان
•نودل (رشته چینی): یک بسته
طرز تهیه:
•سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
•در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
•در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.
توجه: برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو سالاد به مخلوط اضافه شود.