استفاده از سیر در این پیتزا و نیز تزیین آن با برگهای معطر ریحان، اشتها را تحریک میکند
استفاده از سیر در این پیتزا و نیز تزیین آن با برگهای معطر ریحان، اشتها را تحریک میکند.
مواد لازم: بادمجان: یک عدد، خرد شود
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خرد شود
سس گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی (گوجه فرنگی سایز کوچک): 6 عدد
خمیر پیتزای آماده: یک عدد
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: یک حبه، کاملا ریز شود
پنیر رنده شده موزارلا: 100 گرم
ارگانوی خشک: مقداری
سرکه بالزامیک: مقداری
نمک، فلفل و روغن زیتون
طرز تهیه: • درون تابهای، سیر و پیاز را با روغن زیتون کمی تفت داده تا نرم شوند.
• بادمجان و فلفل قرمز را به تابه اضافه کرده هم بزنید، سپس سرکه بالزامیک را همراه با نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و بگذارید مخلوط 15- 10 دقیقه با حرارت کم بپزد.
• سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا پخش کرده و روی آن پودر ارگانو بپاشید سپس مخلوط درون تابه را به طور یکنواخت روی سطح خمیر پخش کنید.
• روی مخلوط، در نقطههای مختلف، پنیر موزارلا و گوجههای گیلاسی را بریزید.
• روی آنها، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه بریزید.
• فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها ذوب شده و طلایی رنگ شوند حرارت دهید.
• روی پیتزا را با برگهای معطر ریحان تزیین کنید و آن را تا سرد نشده، برش داده و میل کنید.
|
|
|
|
|
|
نوشته شده
در
سه شنبه 30 آذر 1389
توسط
مدیر پرتال
|
PDF
چاپ
بازگشت
|
|
|