ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1389     |     کد : 13090

تغذیه پیتزای بادمجان و فلفل قرمز

استفاده از سیر در این پیتزا و نیز تزیین آن با برگ‌های معطر ریحان، اشتها را تحریک می‌کند

استفاده از سیر در این پیتزا و نیز تزیین آن با برگ‌های معطر ریحان، اشتها را تحریک می‌کند.

مواد لازم:
بادمجان: یک عدد، خرد شود

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شود

سس گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی (گوجه فرنگی سایز کوچک): 6 عدد

خمیر پیتزای آماده: یک عدد

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: یک حبه، ‌کاملا ریز شود

پنیر رنده شده موزارلا:‌ 100 گرم

ارگانوی خشک: مقداری

سرکه بالزامیک: مقداری

نمک، فلفل و روغن زیتون

طرز تهیه:
• درون تابه‌ای،‌ سیر و پیاز را با روغن زیتون کمی تفت داده تا نرم شوند.

• بادمجان و فلفل قرمز را به تابه اضافه کرده هم بزنید، سپس سرکه بالزامیک را همراه با نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و بگذارید مخلوط 15- 10 دقیقه با حرارت کم بپزد.

• سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا پخش کرده و روی آن پودر ارگانو بپاشید سپس مخلوط درون تابه را به طور یکنواخت روی سطح خمیر پخش کنید.

• روی مخلوط، در نقطه‌های مختلف، پنیر موزارلا و گوجه‌های گیلاسی را بریزید.

• روی آن‌ها، ‌روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه بریزید.

• فر را با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و پیتزا را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی‌ که پنیرها ذوب شده و طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

• روی پیتزا را با برگ‌های معطر ریحان تزیین کنید و آن را تا سرد نشده، برش داده و میل کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 30 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode